Introductie

Ben je opzoek naar een bruid fotograaf die relaxt is in omgang en veel mee denkt met de spannendste dag van jullie leven dan ben je op het goede adres.
Omdat je (als het goed is) maar 1 keer trouwt wil je er vanuit gaan dat de fotograaf niet extra stress mee brengt. Dit bereik ik door een lossen omgang, een lolletje moet gewoon kunnen op zo een belangrijke dag. Ik zorg er hoe dan ook voor dat jullie perfect op de foto staan, dit doe ik niet alleen als jullie kijken maar voornamelijk als jullie niet eens door hebben dat ik rond loop.

Werkwijze

Een foto zegt meer dan duizend woorden zeggen de mensen wel eens, hier ben ik het volledig mee eens mits je het goed doet!
Omdat ik wil overdragen dat jullie bruiloft een sprookje zal zijn gebruik ik speciale apparatuur waarmee ik dit perfect kan bereiken. Niet alleen apparatuur is belangrijk maar emotie in een foto staat boven alles. Over het algemeen laten de meeste mensen alleen de echte emoties zien bij de gene waar ze het dichtst bij verbonden voelen en houden in wanneer er andere (vreemde) mensen bij zijn.
Om die reden fotografeer ik tijdens jullie huwelijk heel veel candid wat wil zeggen dat jullie niet door zullen hebben dat ik er ben en foto’s maak.

Kosten

Een trouwfeest is natuurlijk al duur genoeg en heb je geen zin om gigantisch veel geld uit te geven aan een fotograaf.
Om die reden werk ik tot in tegenstelling van veel fotografen zonder pakketten.
Bij mij betaal je eerst opstartkosten en vervolgens betaal je per uur, op deze manier ben je heel flexibel in tijden en kom je vaak veel goedkoper uit dan wanneer je met een fotograaf werkt die pakketten levert. Ook ben ik erg flexibel op jullie trouwdag, een uur langer of korter blijven is voor mij geen enkel probleem. Op deze manier spreken we van te voren meer richtlijnen af in plaats van vaste contracten.

Rob & Eve

Rob & Eve

11/06/2016

Thijs & Judy

Thijs & Judy

23/04/2016

Robby & Leonie

Robby & Leonie

19/06/2015

Paul & Daphne

Paul & Daphne

22/05/2015